V prvním domácím utkání jsme utrpěli debakl

22.08.2016 10:59

Domácí zápas s Jehnědím byl dalo by se říct noční můrou. Už v páté minutě jsme prohrávali 1:0. Od začátku bylo jasné, že přijel velmi mladý a běhavý soupeř. V patnácté minutě přišlo přerušení druhé vyložené šance hostů a rázem jsme hráli v deseti. Červená karta byla bohužel téměř jasná. Další rychlý útok a gól přišel v 17. minutě a bylo jasné, kdo má v tomto utkání jasně navrch. Vzpamatovali jsme se až po půlhodině hry a začli jsme taky útočit a ve 34. minutě Olin Krejsa snížil na 2:1. Bohužel než jsme se rozkoukali byl míč opět v naší brance a do poločasu jsme inkasovali ještě další a tak jsme šli už v poločase do šatny s přídělem čtyř branek.

Do druhého poločasu jsme šli odhodlaně i když na výhru asi pomýšlel málokdo. Průběh se však příliš nezměnil a příčinou toho, že jsme dostali už "jen" dva góly bylo spíš nepřesností útočníků Jehnědí. Nezbývá než uznat, že soupeř byl na úplně jiné úrovni.

 

Branky: 34. Krejsa Oldřich - 5. Zastoupil Marek, 17. Pilař Matěj, 35. Gregar Jan, 45. Fikejz Tomáš, 64. Pilař Matěj, 71. Gregar Jan

ČK: Jakubec

Rozhodčí: Diblík Martin - Pinkava Lukáš, Kolář Bohuslav. Delegát: Smejkal Zdeněk.